9.


Söta barn och kärlek fanns det gott om.

Mätt och belåten. Nöjd och lite stressad.

Har precis klämt i mig en kebabpizza med vitlökssås så ni kan ju gissa att mina kyssar kommer smaka mumma. Trevlig get-together hos lilla Linus. Mamma Alex var kanske aningens stressad/ville-att-alla-skulle-ha-det-bra-nojjig, men lugnade ner sig lite efter ett tag då de flesta verkade ha det bra. Charmtrollet och en av dagens center of the attention började med att sova men slog så småningom upp sina blå och log lite blygt mot den samlade skaran.
Det bjöds på god rulltårta (du rockar Alex), hallontuttar, mjöktuttar till Limpan Jr, man fick önska musik (typ pulkasången som Limpan Sr ville höra), det togs foton, hundar stal nappar och lekte döda.
Underbart.


Nu är det en snabb värmande dusch som väntar, sedan över till sminkbåset för att sminka sig till... ja, vi har inte riktigt bestämt oss här hemma, vem som ska vara vad.

8.


Kan sitta i flera timmar och bara klicka mig vidare från en kreativ blogg till en annan. Kan inte få nog av att kolla in folk som har en sådan enorm talang. Jag har mina favoriter som jag kollar in hos dagligen. Det som lockar mig att återkomma är personens talang och sinne för konst, men även sitt sätt att inspirera.
Jag skulle vilja ha det lugnet, inspirationen och fantasin att bara kunna sätta mig ner och börja rita, men jag vågar inte riktigt dra första strecket med rädsla att misslyckas. Det är något jag måste övervinna. Misslyckas man inte kan man inte lära sig av misstagen.
Bilden ovan kladdade jag ihop efter att ha kollat runt på bloggar och öppnat MakeUpStores tidning som bjuder på flera uppslag fina bilder att låta sig inspireras av.

7.


Jag har alltid påstått att jag tycker Nike gör bäst och snyggast tränings- och vardagskläder. Men efter att ha tittat i min garderob måste jag nog medge att jag nog mest försöker intala mig det. Min garderob säger nämligen något annat. There's something about those stripes.
Har du något favoritmärke i träningsväg?

 

6.


På väg till affären för att köpa livets dryck till lunchen skådade jag detta konstverk. Kände att bilen verkligen passade in. Colorful. Älskar hösten.

5.

Jag kan inte släppa passet immiga fönster, utan jag går hem och letar reda på närmsta och bästa påle. Karlns avlagda krycka. Fungerar perfekt.
Allt jag behöver nu är en karl som tittar intresserat, danshumöret på och shejka asset.
Tryck på play och låt Heaven's on fire strömma ur högtalarna med hög volym. Sedan är det bara att släppa loss.


Feel my heat, takin you higher

Burn with me, heaven's on fire

Paint the sky

with desire

angel cry

HEAVEN'S ON FIRE

4.

Helt mör i kroppen. Jag som inte trodde jag ägde ett par bröst har i alla fall de senaste två dagarna blivit påmind om att jag har muskler där. Så ont, mindes jag inte att man kunde få av att leva en sund livsstil.

Just nu sitter jag med smärta i de flesta kroppsdelarna jag äger. Rumpa, bröst, lår, armar och rygg. Men jag tar det som ett tecken på att jag är på väg åt rätt håll. Jag ska bli stark och tona min kropp kanske en aningens i alla fall plus att jag vill att rumpnissen där bak ska ta hissen från våning 5 till i alla fall 9. Får se hur det går med det.

Jag gillar SCRUBS.

Nu hoppar vi i kojs. Schlaf gut!

3.

Känner efter en lång tids bloggande att jag behöver lite kamratskap. Jag känner mig ensam. Japp, detta är en kontaktannons om en bloggpartner.

Beskrivning av mig själv:
Jag är en brud som älskar att skriva, men som i vissa fall känner sig tvungen att skriva (for no reason, bara jag själv som tvingar mig). Har hela livet trott att jag är en riktig träningstjej, vilket jag har upptäckt senaste halvåret att jag inte alltid är. Försöker därför på nytt hitta inspirationen och motivationen lyder: Move your shaky ass.
Är du skrivsugen, gillar att träna, vill kanske också ha lite pushning eller sällskap på gymmet och har lite roligt allmänt vardagsbabbel att dela med dig av?
Kontakta mig så blir vi tu...eller fler. Den som lever får se.
Update: Du behöver inte alls ha träning som favoritsysselsättning. Du kanske gillar att sy korsstygn, gå långpromenader i regnrusket, lära dig tv-reklamerna alla repliker utantill, pilla navelludd eller bara laga mat. Häng på vettja. Vi kan bli flera stycken.

2.

Röv. Röv. Röv. Förhoppningsvis kommer jag inte kunna gå i övermorgon på grund av att jag pressade min rumpa. Dock inte till max. Jag känner så här i efterhand att jag nog hade kunnat ge mer. Men det får bli i helgen eller i morgon.
Jag måste komma igång, och det tänkte jag att ni läsare (nope, har inga än, men ni som slaviskt kommer följa denna blogg) ska peppa mig. Som hjälp kommer jag ha Syster Minst och min hjärtevän.

Jag MÅSTE. Jag VILL. Jag SKA. Jag KAN.

Vad tror ni?

1.

Jag känner att jag fick inte riktigt skaka min bakdel nog igår. Visst det blev en hel del shejky shejky, men inte enough. Känner liksom att det rycker i höfterna, jag vill bara dansa. Får lite försmak på tisdag då det ska dansas strippaerobic. Det är nice, då man får lösgöra den kvinna man verkligen är, eller? Kul att låtsas porra sig på en påle i alla fall och ha ett gäng människor som kikar in genom det immiga fönstret. Wanna come and see? Tisdag klockan 19. Be there!

Nämnde jag att bakdelen blev utnämnd till årets kvinnliga bakdel år 07/08. Den manlige bakdelen sitter på Nubben.