118.

Berätta sju sanningar om dig själv;
1. Jag har extrem spindelfobi. Börjar gråta oavsett size på äcklet. Kan bli helt darrig bara av att se en bild i tidningen eller på tv.
2. Jag älskar språk. Frågar alltid folk: Hur säger man det? Läste spanska, franska och tyska i gymnasiet. Nu har jag min egen tysklärare hemma. Achtung! :)
3. Börjar böla för minsta lilla. Oftast inte ledsentårar, utan rördtårar. Gråter floder till Postkodsmiljonären när de åker runt och delar ut pengar, när folk friar, när barn föds, om jag ser någon annan gråta (därför ska man inte komma till mig om man vill bli tröstad, risken är då att du får trösta mig istället).
4. Under mina första skolår var min högsta dröm att jag skulle bli arkeolog. Nu har jag inte längre lika höga drömmar :p
5. Har svårt att ta tag i saker, men när jag väl gör det blir det ordenligt.
6. Är en sucker för bruna ögon.
7. Jag avskyr högtiden påsk. Har alltid gjort det. Varför vet jag inte.

Sex sanningar om hur du var som liten;

1. Blyg som satan. Vågade absolut ingenting. Var en riktig chicken. Vågade inte se folk i ögonen eller prata med dem. Så himla glad att jag vuxit ifrån det. Nu är det snarare tvärtom. När jag börjar prata tar det aldrig slut och jag pallar inte med folk som inte kollar en i ögonen.
2. Mina systrar och jag är typ uppvuxna i manchesterbyxor och kläder som hade färgerna mattgul, mörkblå (gärna urtvättad), röd och mossgrön. Tror inte vi någonsin har ägt ett rosa plagg eller något med spets. När vi var små bannade vi mor för att hon vägrade köpa sådana kläder åt oss. Alla andra tjejer hade ju rosa. Okej kanske inte alla, men några.
3. När jag inte tyckte om mamma och pappa för att de alltid skulle bestämma ringde jag till min bästa vän, farmor, och sa att jag ville bo hos henne. Så blev det såklart inte, men för stunden fick jag vara hos henne. Så när jag sedan kom hem, var jag glad igen.
4. Har alltid prioriterat att umgås med familj och vänner mer än att lägga krut på skolan.
5. Så fort en kamera kom fram lekte jag clown. Tyvärr hade vi ju videokamera så nu på äldre dagar sitter man i tv-soffan och skäms. Jobbiga unge. Det var inte så att jag var awsome på att sjunga eller kunde rocka 14 rockringar samtidigt. Jag var bara asjobbig. 
6. Vi tre systrar har aldrig bråkat.

fem sanningar om mitt kärleksliv;
1. Trots att jag bara haft två förhållanden har jag alltid vetat att jag är en förållandetjej. Sedan jag var typ 13 har jag velat hitta den rätte och leva resten av mitt liv med honom. När jag var 20 träffade jag mitt första förhållande, trodde det var rätt men insåg nog ganska tidigt egentligen att det var det inte. När jag var 23 hittade jag mitt livs kärlek. Vi har nu 2 och ett halvt år i ryggen och fler år som väntar. Vill sitta där när jag är 46 med minst en unge som är 20 och sitta och titta i albumet med en massa minnen som HAN och jag har skapat tillsammans.
2. Min första kärlek varade i fem år. Den besvarades aldrig, men jag var glad ändå.
3. Jag tillhör den typen som aldrig skulle kunna göra något för att förstöra mitt förhållande.
4. Mitt motto är att man kan inte vara i ett förhållande utan tillit. Skulle aldrig kunna vara med någon jag inte litade på till 100%. Stackars de satar som går omkring och är svartsjuka.
5. När jag ser in i framtidskulan ser jag bara oss två. Det känns bra. Det är kärlek.

fyra sanningar om mitt familjeliv;
1. Finns inga personer som jag älskar högre.
2. Finns ingen bättre familj, sådan humor, sådan sammanhållning. Alla är störda, dock leder nog Linnéa den ligan, men vi andra är inte långt efter.
3. Mina föräldrars förhållande är min förhållandemall. De bråkar aldrig (yeah right tänker vissa) de argumenterar. Har aldrig hört de skrika på varandra, kallat varandra saker. De pussas och kramas framför oss och har alltid visat pure love för varandra.
4. Har velat bli mor sedan jag var 15, med facit på handen är jag väl mer redo nu än när jag var 15.


tre sanningar om mitt vänskapsliv;

1. De jag haft som riktigt nära vänner ligger varmt i mitt hjärta även om vi inte har kontakten idag.
2. Har en vän som jag haft sedan barnsben. Limpz. Perioder fram och tillbaka men vi hittar alltid tillbaka till varandra. Det är vänskap.
3. Mina systrar är de enda vänner jag berättar ALLT för. Inget lämnas ute för deras öron. De kan jag alltid lita på.


två sanningar om min personlighet;

1. Jag är högljudd.
2.  Skrattar mycket och högt.


en sanning om detta testet;

1. Det tog längre tid än vad jag trodde att det skulle ta.

Postat av: Alexandra
2010-02-06 @ 20:05:39Oh! Vilket test. Bra jobbat!

Jag hade inte ens kommit på hälften..

Postat av: Anonym
2010-02-07 @ 16:09:43

var gärna med i tävlingen i min blogg:)

Postat av: Linn
2010-02-08 @ 10:29:17

Men du är en sötnos utav dess like. Real friendship! <3 /Limpz

Postat av: smäm
2010-02-10 @ 13:00:37

delar din spindelfobi :(

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?