362.

Ibland är det bara så jäkla svårt att förstå, att inse, att jag har två barn. TVÅ ungar. Jag fattar inte ens att jag har varit gravid, att dagen då de föddes faktiskt kom. Jag, mamma. Visst, jag har velat ha barn sedan jag var femton, men trodde på något sätt att den dagen aldrig skulle komma. Men det gjorde den.

Jag är så oerhört glad och stolt över mina små prinsar. Trots att de kan göra våra nätter till ett rent helvete och även dagarna kan vara för jävliga så är de våra små gosegryn. Ett leende och man smälter!


                                                           Prinsarna <3

Gullingarna var nerpackade, så prinsarna o...

img_0693 (MMS)

Gullingarna var nerpackade, så prinsarna och mamman i huset gick på en två timmar lång promenad i frisk luft och solsken så att pappan i huset fick sova. Får jag bestämma blir det ännu en promenad idag. Man kan inte sitta inne i detta underbara väder! Hoppas ni alla har en superbra dag.

361.

Oj vad jag skulle kunna offra min ena lilltå för att få sova. Helst i två dygn. Det skulle vara något.

Idag tog vi en långpromenad till systrarna mina för att bli bjudna på lunch. Eller nej just det, det var vi som bjöd dem. Just det. Tack för det! Well well. Det var mysigt i alla fall.

På kvällskvisten kom karlns kompis M över med sin lilla M, mamma M stannade hemma. Synd. Nästa gång hoppas jag vi alla ses så vi mammor kan kackla lite moder(n) talking. (Torr humor I know).

Gah, jag blir lite smått galen på försäkringskassan. Har inte fått besked om att jag kommer få några pengar utbetalda till mig denna månad. Jag lämnade in senaste registreringen den 26 september och de har 30 dagar på sig att handlägga mitt ärende. I morgon är det den 26 vilket betyder att det borde stå på min sida när och hur mycket jag kommer få utbetalt. Hmm, palla ringa och sitta i telefonkö i 598 timmar.


                                                Jag och min knubbsäl Leon.

En vanlig syn. Ena grabben gallskriker med...

img_0620 (MMS)

En vanlig syn. Ena grabben gallskriker medan den andre ligger lugnt bredvid. Här är det Julian som gör sig hörd i Leons öra :/

360.

Gaaahh. Jag vill bli frisk. Det känns som att jag sitter och snorar på prinsarna när jag ammar. Det tar liksom aldrig slut. Fasen. Jag peppar med sömn (försöker i alla fall), vitaminer, te, men inget verkar hjälpa.

Well well cykelställ, det blir en lugn helg för oss. Ska försöka komma ut på en liten promenad så man får lite frisk luft i alla fall.

Trött liten Julian.

Trött liten Leon. (Ja, det är oftast när de sover som kameran kommer fram, därav alla sovbilder)

359.

Här hemma har vi sjukstuga. Det började med att fadern i huset drog på sig en rejäl förkylning som sedan vandrat sig vidare till småprinsarna och mig. Känns även som en liten mjölkstockning är på besök hos mig med lätta slängar av feber. Inte kul alls faktiskt. Hatar att vara sjuk. Jag blir som en man, jätteynklig vid en förkylning.

Sedan måste jag väl kommentera; S. N. Ö. Va liksom? Lite för tidigt med tanke på att vi kommer ha vinter fram till april och jag har hört ryktas om att det kommer bli den kallaste vintern på 1000 år (vem har mätt tempen sedan dess?). Det låter inte bra. Visst jag älskar verkligen när landet ligger nedbäddat i det vita täcket, men det får gärna komma den första december och smälta första januari.

Prinsarna blir bara större och större och utvecklas mer och mer. De är liksom små människor. Hur stört är inte det? Asstört.


Min normala syster och normala Fred-Ow på vår mysonsdag. Prinsarna sover som vanligt på deras bröst.

                                                          Lill-Leon är trööööött.

Jag stängde in Julian innanför min tröja. Han somnade på en gång. Påminner om magen kanske?

358.

Åh vilket underbart väder det är ute! Guld på träden, solen lyser, himlen är blå. Det är så man blir poetisk, men jag ska bespara er den ådran från min sida, för det är inget jag har.
Har varit ute på en liten runda med vagnen idag. Det blev en kort runda på båda mina var så gnälliga. Men om jag får som jag vill så drar vi ut på en promenad senare, karln och jag.

Ikväll är det mysfredag. Vi brukar ju alltid ha mysonsdag men vi sköt på det till idag istället. Det blir nog fajitas som vanligt. Fan vad det är gott alltså! tröttnar aldrig på det. Det har blivit det nya tacos.

Nej nu ska jag kränga två wienerbröd (mitt nya craving) och sedan lägga mig på golvet och gosa med Leon som ligger och fascineras av babygymmet.


                                                            Underbart!


                                                                    Mina små älsklingar.

357.

Tre år. Oj vad det har gått fort. Om jag inte hade koll och bara fick gissa hade jag sagt högst två år. Men det är tre.
2007 blev vi tillsammans och nu sitter vi här tre år senare med två barn som är skapta av vårt kött och blod. Det är så man (läs;jag) blir tårögd. Inte hade jag väl kunnat tänka mig det för tre år sedan. Visst, vi pratade från första början om att ingen av oss ville ha något som bara varade året på Lillsved utan vi var båda ute efter ett seriöst förhållande. Vi klargjorde även tidigt för varandra att barn fanns med på kartan så när steget väl var taget kändes det så självklart och rätt. Det gör det fortfarande.

Carsten, jag älskar verkligen dig. Det är dig jag ska leva med. Det är dig jag vill ha barn med. Nej men! Det har jag ju redan. Wow. Mina drömmars karl, det är DU! Är så jävla lycklig med dig ska du veta... och det vet du nog redan.

Ser fram emot så många år med dig. Älskar dig.


                                                             Du, jag och pojkarna.
                                                              Foto: Emelie

356.

Åh herre min je. Är precis hemkommen efter premiärpasset på Sats. Jag tog med mig Leon och entrade salen med Jessica och hennes Tindra. Passet löpte på bra och jag blev svettigare och svettigare och jag märkte verkligen att konditionen inte existerade. Efter ungefär hälften började lillskrot att gnyla, men jag lät honom vara ett tag. Dock kunde jag inte fortsätta då han började böla, så jag tog upp honom och försökte få honom att lugna ner sig men det gick inte så jag gick tillbaka till omklädningsrummet och matade honom. Jag missade alltså stretchingen. Synd då jag verkligen hade behövt det.

Men på torsdag provar vi igen, då med ett annat stycke barn. Tänkte att jag tar med dem varannan gång så att de blir vana vid att vara ute bland folk.

Ingen rast och ingen ro. Har precis slängt i mig lite gröt i racerfart och nu gråter den unge som inte ligger hos pappa och myser så jag antar att jag kanske ska gå och gosa med denne. på återseende.

355.

Sheisse. No time. Jag hinner liksom aldrig sätta mig vid datorn och skriva. Galet.

Men vi mår bra. Grabbarna växer på både bredd och längd och vi lär oss mer och mer om de för var dag.

Ska försöka få tid till ett längre inlägg soon.


354.

1. Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? Oh yes. 
2. Har du sett din bästa vän gråta? Jajemen.
4. Vad åt du senast? Kanellängd.
5. Har du fått någon komplimang idag? Ja, karln ger mig komplimanger så gott som varje dag <3
6. Har du varit med i en rättegång? Nix.
7. Är du polare med grannarna? Nej inte polare direkt men de är alla väldigt vänliga, de vi hunnit träffa i alla fall.
8. Vilka språk pratar din mamma? Svenska. Ja hon skulle nog säga att det är det enda för hon låtsas att det enda hon kan säga på engelska är: Hello, my name is Pamela, I have a cat, a black cat. Men när vi väl är i England så är det hon som är mest framåt och pratar med alla engelsmän och kvinnor.
9. Vilka länder har du bott i? Sverige. Bara.
10. Senaste piercingen? I mitt lilla öra.
11. När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? Förra söndagen när farsgubben och jag var på IKEA :D
12. Gay? Känner några.
13. Har du däckat/spytt för att du druckit? Spytt. En. Enda. Gång.
14. Har du äggat någon? Nope.
15. Har du täckt någons hus med toalettpapper? Nixpix!
16. Suger det här? Nejdu, hur mycket folk än avskyr att läsa mina listor så älskar jag att fylla i dem.
17. Har du varit på stranden? Nej aldrig? Va? Jo det är väl klart. Inte idag dock.
18. Har du haft en stalker? Ja :/ För jag är så jävla fejmus.
19. Minns du dina/din musiklärares namn? Ja alla hette typ Anna eller Jessica.
20. Hur bra är din syn? Tipptopp.
21. Har du varit på ett party? Nej inte det heller? JO.
22. Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar? Har inte dödslängtan just nu men kanske när jag väl får det.
23. Vad skulle du säga om jag sa att jag var kär i din bror? Har ingen brorsa så jag skulle nog säga att du misstog mig med ngn annan.
24. Har du varit utomlands? Ja några gånger.
25. Har du sett din bästa vän naken? Jupp.
26. Vilket är det bästa bröllopet du varit på? Måste vara Mia och Martin. Alla andra jag varit på har man antingen inte kännt någon eller så har man varit gravid och inte riktigt kunna släppa loss eller så har alla varit gamla. 
27. Skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål?
De skulle ju förstå att deras lilla tönt-Cicci inte var skyldig.
28. Var är dina syskon just nu? Jag hoppas på jobbet.
29. Vad var den senaste drömmen som du minns? Ingen aning faktiskt. Är sjukt dålig på att minnas drömmar.
32. Vad ska du göra i helgen? Ingen aning faktiskt.
33. Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? ”Japp d e vi :)! Ses i veckan?"
34. När var du riktigt sjuk senast? I morse. Migrän räknas väl som riktigt sjuk?
35. Vem är den senaste kändisen du tog på? Gladiatorn Atlas. Han var stor. Hahaha det där lät som att jag tog på honom på ett helt annat sätt.
36. Vad finns i din bakficka? Har fickfria brallor på mig.
37. Har du färglinser? Nej, men hade det i gymnasiet, bruna, gröna och blå. Awsome!
38. Vad gjorde du klockan 2 inatt? Sov faktiskt.
39. Vad är det första du gör på morgonen? Matar hungriga barn.
40. Vad ska du göra efter det här? Lägga mig i soffan bredvid min karl, kolla på House och njuta av att båda barnen sover.

353.

Kan man vara kär i sina barn? Förmodligen inte. Men jag älskar de något enormt. Trots att jag inte riktigt kan förstå att det är mina barn, för jag har ju inte förändrats, jag känner mig precis som samma gamla Cicci, både kroppsligt och själsligt (?). Men de är ju bara så vackra, de är så söta, de är så högljudda, men det sägs att de är mina. Underbart. Jag behåller de några år till.

I förrgår skickade vi in en hel jävla drös med foton. Det blev cirkus 700 stycken, har ju inte framkallt på hela 2010 så vi har ju hunnit samla på oss en del och nu när barnen kom blev det ju inte färre foton. Vissa förstorade vi upp så vi kan hänga upp dem på väggen ovanför deras sängar. När vi blir klara med deras rum (om typ tre år) så kommer bilder. Just nu är deras rum förråd som vi bara inte kan få tummen ur att fixa till. Eller snarare finner vi inte tiden. Allt som oftast har vi liksom varsin bebis hos oss och har vi inte det så passar vi på att ta en speeddusch eller laga till en snabb middag, kanske till och med (som nu) kolla bloggar och liknande saker. Men det kommer. Vi ska.


                                                    Älskade älskade Leon.

                                                 Älskade, älskade Julian.

352.

Just nu är ungarna i en fas, Det skriks så gott som dygnet runt. Och om vi äntligen fått tyst på en så vill den andra antingen göra sin stämma hörd eller i alla fall vara i vår famn.
Dock verkar de gilla vagnen så när vi är ute och går sover de så gott som hela färden, endast någon enstaka gång har de vaknat upp och skrikit men snabbt somnat om igen. Idag när vi kommit hem efter en promenad, sov de i liggdelarna i säkert en timme efter så vi hann laga mat och äta den. Kändes som vi var på en liten dejt. Mysigt. Dock en speeddejt, vi har liksom lärt oss att slänga i oss maten för att hinna få i oss något innan det vaknas eller skriks.


                                            Vi för drygt två år sedan.