545.

Jepp. Jag suger ju på detta med uppdatering. Men det händer liksom inte så mycket just nu. Kidsen går på dagis (seriöst är det någon som säger förskola? "-Kom ungar nu ska ni till förskolan" Nej, mina barn går på dagis) och har hittills klarat av två hela veckor så vi förväntar oss att nästa sjukfas kommer någon gång nästa vecka, karln jobbar heltid och jag tar ALLT jag kan få i jobbväg, så om någon som läser här och har ett litet jobb (gärna typ heltid) som ligger och skräpar så är det bara att lyfta luren och ringa mig. I'll take it.
Well, bjuder på ett litet bildregn så länge.
Jag har lagat mat. Herregud, känns som att det är det enda jag gör.Står i köket och antingen diskar eller lagar mat, det är som en ond cirkel. It never ends.
Vi har laddat upp inför snön (om den behagar komma) och köpt varsin pulka till kidsen. Julian drog glatt in sin i vardagsrummet och satte sig i den. När jag tar denna bild står Leon bakom mig och gallskriker, han skrek inte mindre när jag satte honom i pulkan. Dagen efter skulle karln försöka, även då gallskrek han. Leon är livrädd för pulkor. Kul.
Julian har godkänt årets minimala julpyntning hemma hos oss. Jag tycker att jag varje år köper nytt pynt men på något vis är det ändå lite pynt året därpå när man plockar upp det från källaren. Tror vi har en julmus i vårt källarförråd som nallar allt mitt nyinköpta.
Leon har kört bil. Som vanligt. Baklänges. Inga konstigheter.
Att dricka te hjälper till lite att få upp kroppstemperaturen i denna förjävligt kalla lya, men man vaknar sjukt kissnödig på morgonen efter.
Snygg-Elin och jag åkte till Djurgården för att ta fina bilder, vädret sög och likaså min inspiration. Tog kanske två bilder som jag blev halvnöjd med.
Modellen levererade som alltid.
Syrrorna har varit här lite då och då. Minsta syrran har av någon anledning fått Sveriges största lejonman medan en själv berikades med ett grisnylle. Charmigt.
Postat av: Alexandra
2011-12-02 @ 23:28:35

Maten ser förjävla god ut!Linus hatade oxå pulkor i början, han hatade att vara ute i snön överhuvudtaget. Kul! :)

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?