459.Jag ber om ursäkt för rövig uppdatering. Vet inte riktigt vad jag ska skriva just nu. Jag har ju ett ständigt drag till bloggen, men har inte ständigt någon idé om vad jag ska skriva. Vill ju inte bara skriva ett inlägg för att ha gjort det. Ett innehållslöst ett.

Okej nu gjorde jag precis det.

Återkommer när jag skaffat mig inspiration eller när det händer något nytt på någon front. Tjing!

458.
Idag har det varit en mysig liten dag med familjen som stått på schemat. Vi tog oss först upp till centrum för att dels införskaffa hörselskydd till kidsen tills dess att deras morbror tar studenten (gissar att det kommer bli mycket högt ljud med alla gapandes studenter och tutor och allt), sedan gick vi hem och lämnade av allt för att sedan gå vidare mot en lekpark nära oss. Kidsen fick ju för någon månad sedan prova på att gunga, då med väldigt likgiltiga ansikten. Denna gång var det ändring på det. Happy faces och höga skratt. Gullefjun. Fasen vad jag blir varm i hjärtat när jag ser de små barnen.
Nu för tiden är de ännu mer medvetna om varandra, de ser på varandra och ler och börjar till och med skratta. De kan sitta så ett tag och bara skratta. Inga handlingar liksom utan bara två kids som sitter på golvet och ser på varandra och ler. Då ler denna moder. Har till och med lyckas få med interaktionerna på film.

Efter lekparken gick vi hem för att denna mor fungerar inte utan mat utan blir ett monster. Så när magen började kurra styrde vi kosan rakt hem utan omvägar. Snabbt i med mat till både mor och barn. Vi kände sedan att det var på tok för fint väder för att sitta inne så vi gick ner och satte oss på gården. Riktigt mys.

Ikväll väntar schlagerfinal med brudarna. Gissar att den enda låt vi kommer lyssna på är Popular, annars kommer det vara en jäkla massa kackel, men det hör till. Huvudsaken är att vi har snacks och dip. Eller?

457.Förra lördagen var en underbar dag. Ballen kom hit och sedan gick vi för att införskaffa mat. När maten var krubbad och barnen nanade (eftermiddagsnap) satte vi oss på balkongen och bara njöt. Syster Minst hade även hon plingat på dörren. Eller nej förresten hon knackade. Det kan vara bland det värsta jag vet. Får rysningar längs ryggraden när någon knackar. Huamig.
Hur som helst, så satt vi och bara njöt av den strålande dagen, klämde några wienerbröd och var glada. Grabbarna fick även presenter i form av varsin tröja och mat. Lyx. Ska ta foton på de små trollen i de nya tröjorna när jag fått tummen ur och tvättat upp de.

Det jag vill säga med detta lilla inlägg är att jag kan leva på sådana dagar ett bra tag.

456.
Idag har vi varit inne i stan en sväng för att skaffa pass till de små trollen. Det gick oerhört fort och smärtfritt. Dock hade Julian varit vaken i tre timmar sedan han vaknade på morgonen och var trött som ett as (Leon somnade i vagnen på väg in). De brukar vanligtvis somna om en liten stund inom två timmar efter uppgång. Men vi fick till två söta bilder på killarn.
Roligt är det att deras pass räcker i fem år. 5 år? Vem sjutton kommer kunna titta på denna bild och om fem år se att det är samma person? Det är ju en bebis på detta foto. Jaja, skönt att vi slipper bry oss om att skaffa nytt pass snart i alla fall.

455.

Barnen är matade. Mamman är matad. Barnen sover och solen lyser. Det finns bara en sak för mig att göra. Sätta mig på balkongen och lapa sol.

Vi ses om ett tag. So long!

Hur mycket sommar är det inte när man kan ...

img_9197 (MMS)

Hur mycket sommar är det inte när man kan hänga tvätten ute i friska luften?! Den luktar så mycket bättre då också.

454.Helskotta. Har sovit som en jävla kratta i natt. Först kunde jag inte somna när jag väl gått och lagt mig så jag låg o spelade mobilspel i säkert en och en halv timme i hopp om att bli trött. När jag väl slumrar till så vaknar en unge och jag måste gå upp o stoppa i nappen. Efter det kunde jag inte somna om. Ligger och vrider och vänder mig, vänder och vrider mig. Har väl slumrat till lite då och då på natten, men det känns som att den djupa sömnen uteblev, så jag kommer nog vara en trevlig liten ragata idag. Tjoho!

453.


                                                      Glad, stående pojke.
Nu är det slut på husfriden. Inte nog med att han numera är unstoppable och kryper runt överallt (även om det går långsamt), nnu ska han även ställa sig upp mot allt möjligt. Inte bra. Eller jo det är väl klart att det är bra, utvecklingen går ju åt rätt håll, men det betyder att jag måste vara om möjligt än mer vaksam.
Min lilla stora kille har inte riktigt hajjat detta med att man kan förflytta sig själv utan att mamma lyfter runt en. Han är därför en väldigt gnällig liten pojk just nu. Japp jag har uteslutit att gnället beror på tänderna och tror numera att det beror på ren frustration då han inte kommer någonstans men ser brorsan glida runt lite överallt. Kom igen Leon, kryp! För både din och min skull. Tror vi alla tre skulle bli så mycket gladare då.

452.Usch. Våren kom tillbaka! Jag blir så jävla deppig av detta väder. Om det är värme och regnar, ni vet sådant där sommarregn så älskar jag det. Det finns nästan inget mysigare, men nu är graderna för långt nere på termometern. Burr.

451.


                                                                      Älskade söner.

Jag vet att exakt ALLA har uppdaterat sina fejsstatusar idag med texter som innehåller ord om vädret och snön. Men kan man inte nämna det? Jag känner att besvikelsen över att vakna upp idag till en smärre snöstorm tar upp all min fokus och förstör mitt bättre mående. Här har man hunnit gå omkring i bara T-shirt (nej, jag har inte byxor på mmig när jag går utanför dörren) och inte frusit, nu var man tvungen att nästan rota fram vinterjackan. Kände dock att det var lite overkill och tog understället på istället och virade en sjal runt halsen. Bannar mig själv att jag inte tog vantar. Att dra vagnen utan vantar när det haglar/regnar/snöar är inte den bästa idén jag fått.

Sitter just nu och klämmer min älskade sushi. Vet inte om karln uppskattar att jag köper färdigt då vi kämpar med att lyckas få en god ekonomi genom att ha färdiglagad mat till mig här hemma som jag bara kan plocka fram och äta, och lunchlådor till honom. Men jag känner att det är okej att jag unnar mig det. Har en konstant gnällande unge och vädret suger getpung. Tack.

450.Nu är det vår. Om man ser på vädret och temperaturen så nej, men idag var det Korpenpremiär. Då är det liksom vår i vår almenacka. Killarna fick även se sin första fotbollsmatch live. Tyvärr var det fucking freezing cold trots att jag tyckte att jag pälsade på mig. Som tur var hade vi klätt på killarna overallerna igen, efter ett litet brejk då det varit riktigt varmt. Tur att Tant Ann var där så jag och ungarna fick sitta i hennes bil och kura.

Idag har vi haft tyskt besök i form av karlns mormor och pappa. Kan ju säga att jag inte riktigt var med i konversationerna så mycket. Trots att jag förstår det mesta av det som sägs så kan jag inte säga så mycket mer än de enklaste ord. Även om jag inte kände mig speciellt social så var det riktigt trevligt. Jag har endast träffat karlns far och mormor en gång tidigare. Det är ju inte så ofta man bara drar ner till Tyskland eller tvärtom för dem. Det allra roligaste (speciellt för dem) var nog att de fick träffa barnen. Det blir ju lite annorlunda än att bara se dem på bild.