536.

Denna helg har inte riktigt varit den roligaste. Har jobbat men lämnat min karl hemma med åtminstone en febrig liten sparv. Bebis-Julian har haft riktigt hög feber och därför inte varit sig själv. Usch vad jag hatar när de har feber. Man känner sig så oerhört maktlös. Ja, usch är det enda jag kan säga.
Idag har febern dock gått ner lite så det är ju skönt. Hoppas därför att den är helt borta mañana. Får se även hur det går för Leon, nu på kvällen hade nämligen han också fått feber, om än inte så hög om Julians. Men feber är ju alltid feber och jag vet bara själv hur körd jag är med feber.
Nej jag satsar inte på att slå rekord i hur många gånger man kan skriva ordet feber i ett inlägg.
Bjuder på några fler bilder p snygg-Elin.
Postat av: My
2011-11-07 @ 07:18:05

Svar; Det var så lite, gillar dina bilder, även om jag inte har rätta ögat för't :) Jag följer din blogg framöver. Roligt att du kikade in hos mig och kommenterade och tack för pepp-kommentaren! :) Välkommen åter!

Postat av: Alexandra
2011-11-07 @ 13:09:57

Gossarna då! Fasen va jobbigt det är med alla sjukdomar.. :( Ska det behöva vara såhär när de börjar dagis? Jag hoppas att Alvin är härdad inför hans dagisstart, man kommer ju aldrig va på jobbet annars! Krya-på-pussar till sparvarna! <3

Postat av: ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!
2011-11-10 @ 23:50:24

Hej! Tänkte bara tipsa om min nya smyckestävling! <3 Hoppas du vill vara med! :D

http://adaras.se/2011/november/vinn-ditt-favoritsmycke-fran-glittersten.html#comment

Kram

Postat av: Emelie
2011-11-12 @ 08:27:58

Så duktig du har blivit på att fotografera! Lär du dig själv eller har du gått nån kurs? Och du har ju dem perfekta modellerna =)

Kram

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?