539.

Gah. Just nu har jag två monster till barn. Har så haft i dagarna fyra. Jag pallar inte mer. Från det att de vaknar till det att de somnar så gnälls det. Och från det att de vaknar till det att de somnar så gör jag allt i min makt för att göra dem nöjda, men det funkar inte. Jag vet verkligen inte vad jag ska ta mig till. Känner att jag snart kommer få en hjärtattack. Kan ju nämna att jag redan hunnit få några psykbryt.
Som tur är så är karln ledig idag så jag får avlastning (thank you!) och tänkte nog passa på att gå ut och fota lite med min modell, det är ju underbart väder ute så något borde man väl få till.
Återkommer när humöret kommit tillbaka. För att peppa mig kan ni väl skriva något roligt i kommentarerna? Det kan vara en rolig historia, ett skämt, något kul ni gjort/hört på sistone eller bara en smilegubbe.
Bjuder på två bilder från senaste fotosessionen.
Hur jäkla snygg får man bli?!
Postat av: Moni
2011-11-14 @ 11:24:56

Vet att den kanske är lite låg, men det kanske ger ett litet leende.....Ett äldre par gör sig klara för sex.

Frun smörjer in sig med glidmedel där nere flera gånger.

Mannen ser förvånat på. Så tar han kedjan från sin fickur och snurrar den runt sin mandom.

- Varför gör du så? frågar frun.

- Jag sätter på snökedjorna. Det ser ut att bli halt ikväll.

Postat av: Alexandra
2011-11-14 @ 13:09:47

Jag suger på roliga historier! Så du får en glad gubbe ist :D

Sen vill jag säga: du är inte ensam och du är inte en dålig mamma och.. Det går över! Men fan va jobbigt det är. Jag vet!Kramar!

Postat av: Jessica
2011-11-14 @ 13:37:40

:-),det var två tomater som skulle gå över gatan, den ena gick framför den andra, å så kom det en bil å körde över den ena då sa den andra kom nu ketchup så går vi,

Ha ha den var dålig men en historia i allafall ;-)

Postat av: tuuli
2011-11-14 @ 16:39:54

Vilka har roligast, brunetter eller blondiner? BLONDINER såklart, VARFÖR ? Jo, för när man lyser med en ficklampa i ena örat så ser man ljuset i den andra!!!!!! HAHAHHAHAHAHAAAAPUSS PÅ KINDEN <3

Postat av: J - tvillingmamma
2011-11-15 @ 13:57:52

Kan inga roliga historier direkt, men jag kan säga att så där känns det vissa dagar för mig också...man vill bara få "andas" lite, men de är som fastklistrade och gnäller konstant.

Kraaam

Postat av: Christine
2011-11-15 @ 16:16:44

Ett skepp kommer lastat; :D :D :D!

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?