618.

Okej. Jag är nu back in business. Kom alltså hem från en underbar resa i lördags. Hade då varit ifrån mina tre favoritgrabbar i tio långa dagar. Dock kändes det väl kanske inte riktigt som långa dagar då jag hade det alldeles, alldeles underbart.
Resan gick alltså till Indonesien. Vi som for var mor, far, mina två systrar och jag. Min kärnfamilj skulle man väl kunna säga. Vi åkte väl ner för två olika syften. Första och största syftet var att min morbror skulle gifta sig och det andra syftet var att bara vara, sola och njuuuuta.
Snabbresumé:
Resan ner tog väldigt lång tid och den fick mig att inse att jag inte gärna ger mig ut på en lång flygresa med barnen på några år. Ska vi någonstans och semestra får det bli nära. Jag kan knappt underhålla mig själv på flyget, hur skulle vi då kunna underhålla två rastlösa snart tvååringar? Hur som så flög vi sex timmar ner till Qatar där vi skulle "mellanlanda" i 14 timmar. Det var över natten så vi hade gjort det bekvämt för oss och hyrt rum på hotell. Det var nog det bästa vi kunde ha gjort. Dagen efter flög vi resterande tio timmar till Jakarta.
I Jakarta hölls sedan bröllopet. Wow säger jag bara. Vi kan fortfarande inte fatta att vi varit med på ett indonesiskt bröllop, iklädda traditionell indonesisk bröllopsklädsel. Som sagt, wow.
Dagen efter bröllopet flyger vi till BALI. Woop shoobidoo. Bali. Behöver nog inte säga så mycket mer. Bali.
Fick endast en bild på mig i den traditionella Kebayan. Bilden är tagen av en fotograf (inhyrd till bröllopet). Han hade samma kamera som jag och fattade inte hur mitt fasta 50mm-objektiv funkade. Han försökte zooma med det. Och så verkade han inte fatta att man behöver hitta fokus innan man skjuter bilden.
Vi blev sminkade och fick håret uppsatt. Är osminkad på denna bild :)
Postat av: Alexandra
2012-04-12 @ 01:27:32

Otroliga kläder! Skitvackert! Ska bli intressant att få höra mer om er resa :)

Vi flög till Lanzarote när Linus var 1 1/2 år och det är

bland det värsta jag varit med om. Tror resan skulle tagit fyra timmar, men vi mellanlanda i Köpenhamn så allt som allt - SEX timmar. Fyfan.

Postat av: tullan
2012-04-12 @ 19:27:50

woow, jag finner inga ord. du är så vacker och bröllopet ja, du kan nog inte beskriva det heller med ord. måste ha varit en otrolig upplevelse! :) kramis och hälsa the fam <3

Postat av: J - tvillingmamma
2012-04-14 @ 13:14:43

Oj jisses vilken upplevelse! Once in a lifetime antar jag..

Kram

Postat av: Erica
2012-04-16 @ 20:07:40

OOOo ja! Hennes astma är betydligt bättre nu om man jämför när hon var mindre. Då blev det ambulans, akutbesök mitt i nätterna osv osv. Hon hade ju förkyldningsastma och ansträngningsastma. Men nu är den som bortblåst? peppar peppar

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?