628.

Undrar hur lång den här sjukperioden kommer att bli. Förra gången vi gjorde denna resa var de ju sjuka i en och en halv månad(!!). De gick sammanlagt fem dagar på dagis under den tiden. Inte okej. Varken för dem eller för oss päron. Denna gång känns det på något vis som att det inte är lika envist. Men jag ska väl inte säga något för då smäller det till.
Skulle kunna göra vad som helst för att ta hostan från mina kids. Just nu låter det som att de hostar sönder sina halsar och varje gång de hostar så tar liksom hela kroppen i. Usch. Trodde att Leons ögoninflammation gått över, men icke. I morse vaknade han upp med härligt gula och kletiga små gluggar. Bara att fortsätta regöringen och hostmedicineringen.
Under denna sjukperiod har ungarna "lärt" sig att titta på tv. De har liksom inte haft någon ork utan mest velat sitta i vårt knä och gosa. Inte oss emot. Så vi har passat på att göra en nostalgiresa. Har plöjt igenom Pippi och lite andra Astrid-klassiker. Så nu går grabbarna omkring och säger Pippi. Helt okej tycker jag istället för typ Spiderman.
Postat av: J - tvillingmamma
2012-05-01 @ 13:42:41

Ja fy det är så jobbigt med hostan! Det låter HEMSKT! Här tittar vi också mycket på Pippi, vad tittar ni på för andra Astrid Lindgren-filmer? (tips)

Kram

Postat av: emelie
2012-05-01 @ 21:18:44

Hoppas det blir bättre denna gång och ni inte blir så sjuka. Pippi är favoriten här med, med också Karlsson och Emil.

Kram

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?