655. Tvååringar

 
Tvååringar. Kan inte riktigt förstå att mina prinsar har fyllt två hela år. Galet, men häftigt. Det händer så enormt mycket i utvecklingen just nu. Flera ord som poppar fram, nya lekar, nya upptäckter, nya erfarenheter. Även utveckling i deras personligheter. Mer lekar tillsammans vilket självklart leder till mer bråk. Det spelar ingen roll att vi har femton uppsättningar av en och samma sak eller enbart en, det ska ändå bråkas om samma leksak. Jag blir tokig. 
 
NEJ är även det populäraste ordet just nu. Tvåårstrots någon? 
 
Den senaste veckan har Leon haft en av sina feber"attacker". Vet inte vad det är, han får helt plötsligt feber utan något annat symptom för att sedan försvinna efter några dagar. Vet inte vad det beror på, men kommer det en gång till så ska vi kolla upp det ordentligt och ta tester. Detta tillstånd har bidragit till att hans vanliga gnäll har spätts på. Jag går i taket och det blir tråkig stämning. En liten anledning till detta kan bero på att Leon har haft nära till gnäll i över ett halvår och jag känner att min bristningsgräns är sedan långt tillbaka nådd.
 
Mor min berättade att min yngsta syster var likadan bara det at hon gnällde från det att hon ploppade ut tills dess att hon fyllde två så jag hoppas att det kankske är likadant med Leon. Nu är han två år fyllda och jag hoppas för allt i världen att det avtar snart och att han istället kan börja prata och säga vad som är fel.
 
 
GAH!
 
 
Postat av: J - tvillingmamma
2012-08-07 @ 22:49:29

Grattis till Julian och Leon!!
Jag känner igen typ allt. Kanske inte feber då, men allt annat. Jättemycket som händer utvecklingsmässigt men mycket gnäll/skrik och trots! Konstant "gnällskrik" kan få en att få totala psykbryt!
Hoppas ni ändå haft en bra sommar!
Kram

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?