583.

Just det. Vill bara tacka er ALLA som kommenterar så himla snällt om mina foton. Ni anar inte hur jäkla glad jag blir. Helt varm i hjärteroten.
Så nu vill jag fråga er (jag vet att ni är några stycken men bara typ fem som kommenterar. Men ni andra som läser men aldrig kommenterar. Gör det nu :). Jag fick tips av Mette (då min blogginspiration tröt) att kanske ha ett tema att antingen skriva om eller fota.
Så nu undrar jag; Har ni tips på teman? Har ni önskemål på något tema ni vill att jag fotar/skriver om?
Postat av: LindaJ
2012-02-02 @ 14:50:47

Jag har en önskan/förfrågan om fotografering...

Mamma har länge önskat sig ett foto på mig och Andreas men vi har aldrig tagit tag i det. Så fick en idé att du kanske kan tänka dig att fota oss vid tillfälle? Ska föreslå detta till Andreas såklart, vi är ju lite lika på det sättet att vi inte gillar att bli fotograferade men om det är någon vi känner behöver det ju inte bli lika uppstyltat (?). Vad tror du? Självklart så betalar vi =) Kram Linda

Postat av: J - tvillingmamma
2012-02-03 @ 19:59:49

Åh jag önskar att jag var lika duktig som du på att fota. Helt sjukt fina bilder!!Ja det är riktigt skönt att de börjat äta! Hoppas alla sjukdomar håller sig borta från er ett bra tag framöver!!

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?