588.

Hög feber.
Allting började ju med att Leon fick 40 graders feber i måndags kväll. Hela gårdagen hade han feber över 39 grader. Lilla skrutten. Vi ringde 1177 två gånger för att höra att det inte är något vi bör åka in till akuten för. Men de sa att vi inte skulle stirra oss blinda på febersiffror utan mer kolla hur hans allmäntillstånd är och att vi inte behöver uppsöka läkare om inte febern är hög i mer än tre dagar. Så nu för vi feberschema här hemma, skriver upp tidpunkt för temptagning, om vi eventuellt suppar och eftercheck. Efterchecken kör vi en och en halv timme efter att vi suppat för att kolla om alvedonen biter på febern. Igår gjorde den inte det en enda gång :(
Idag verkar han dock må bättre. Han vaknade visserligen med 39 i temp, men efter alvedon har den hållt sig nere och jag behövde inte ge någon nu innan hans nap. Så nu kniper vi tummarna att det går åt rätt håll.
Postat av: Alexandra
2012-02-08 @ 18:38:07

Hoppas det bara är något dumt virus! Jag brukar vänta till efter 4e dagen med att åka till läkaren med feber, om de äter och dricker hyfsat bra och är hyffsat pigga..Tycker alltid annars att det är så att man uppsöker läkare efter 3:e dagen, de hittar inget och feber är helt borta dagen efter :) Typiskt.Men känn efter på din magkänsla, det är du som känner ditt barn bäst!

Postat av: Elin
2012-02-08 @ 21:03:24

Håller tummarna att detta var det sista nu. Nu äre slut med sjukdomarna.

Postat av: Elin
2012-02-08 @ 21:04:47

Håller tummarna att detta var det sista. Inga mer sjukdomar.

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?