592.

Åh, jag vill ha sommar. Slippa jackor, overaller och förkylningar.
Nej. Nu jävlar i min låda får det vara nog. Det tar banne mig inte slut. När ungarna nu varit sjuka i en månad och karln har haft bihåleinflammation trodde vi att eländet var över, men icke. Nu är det moderns tur. När jag äntligen kände att det underbara snoret lämnat min resa så slår febern till och kranen sätts på igen. Utan nåde. 39 graders feber och en näsa som rinner likt ett vattenfall i regnskogen.
När jag äntligen börjat bli av med mina röda skavda näsborrar (pga att jag snöt mig var 5:e minut), så har jag fått tillbaka de på två sekunder. Har redan förbrukat en halv livsstids näsdukar. Febern kom i förrgår och när jag har feber är jag väldigt känslig för beröring. Att duscha är out of question så ni som är känsliga för kroppslig odör, bör inte komma och hälsa på. Att tvätta ansiktet när man har en rinnande näsa är inte heller något som lockar så här ligger jag blekare än lambi-papper med smink sedan 3 dagar tillbaka.
Charmig värre så här på alla hjärtans dag.
Postat av: Alexandra
2012-02-14 @ 13:41:09

Min karl har oxå precis haft bihåleinflammation! :( Och krya på dig! :( Du måste va frisk till på lördag. Har kronljus att leverera och vi ska sjunga ikapp till schlagern :)

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?