608.

Okej, nu ska jag chocka er totalt.
Leon är hemma från dagis idag. Japp. Nu har han åkt på ögonkruxet som Julian hade förra veckan. Som tur är har vi ju kvar ögondropparna vi fick utskrivna så vi kan köra kuren på honom också. Får se hur det artar sig under dagen. Förmodligen kan båda gå imorgon. Eller så kommer Julian hem med röda hund eller något. Jag har lärt mig att nu för tiden kör vi inte hela veckor på dagis. Högst någon dag.
Nu ligger lillgrisen och snusar gott, medan jag sitter här och klämmer en burgare. Gött. Ska nog (måste) tvätta lite snart. Jättekul. Men jag kan säga som så att tvättmaskinen är den bästa investering we've ever made. Hur kan man orkar gå och tvätta i tvättstugan? Palla. Aldrig mer kan jag säga. Om när vi flyttar till större ska vi även införskaffa torktumlare. Nu får allt hänga och torka och det är ju så fult. Det brukar få hänga i vårt sovrum så det bidrar till att vår sovrumsdörr alltid är stängt för det ser så jävulusiskt stökigt ut.
Ja nu vet ni hur vi har det. Hur har ni det med tvätt? Tvättmaskin? Tvättstuga? Badtunna?
Postat av: Erica
2012-02-28 @ 19:50:06

Alltså, nu får det ju vara nog med sjuktider - och framför allt för er? Stackars små <3 På Ofelias dagis hade det bara varit 4 st barn utav 15. Varav två åkte hem, så dom var bara två stycken från mitt på dagen till eftermiddagen. Sjukt mycket skit som går!Ja du Cicci, jag har faktiskt aldrig varit så rädd. Nu när man har barn också blir man liksom ÄNNU harigare? Mardrömmen är ju att bli instängd under vatten.. FYFAN.. Det har jag drömt mardrömmar om många många gånger..

Postat av: sargit
2012-02-28 @ 21:09:33

vi hade också en hel del sjukdomar första året barnen börjat på dagis. Men nu har vi klarat oss rätt bra (peppar, peppar...) bara ögoninfektion hittills och förra terminen hade vi magsjuka och ögoninfektion i omgångarna två.

Vi har nyligen flyttat till hus och måste säga att tvättstugan är något jag verkligen saknar! Från att kunna bli av med två-tre veckors tvätt på bara några timmar (oftast fick vi hela tvättstugan för oss själva med 5maskiner) till att ha maskinen igång nästintill varje dag och då tvätt som hänger på tork hela tiden...

Vi har torktumlare men använder den inte till kläderna då det sliter mer på dem, skulle vilja ha ett torkskåp dock...

Hoppas Leon blir av med ögoninfektionen snabbt och att den inte går runt igen sen...

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?