555.

Idag är det barnens tredje dag på dagis efter juluppehållet. Vi har märkt att dagis rör till det lite i Julians huvud. Ända sedan början på november har han börjat "vakna upp" på nätterna och gallskriker. Verkligen skriker hjärtskärande rakt ut. Men vi har märkt att han egentligen inte är vaken, för han är inte kontaktbar när man försöker lugna honom.
Nu under julledigheten så har det upphört, men så i natt började det alltså igen. Vi har ju fått höra att det finns något som heter nattskräck, men jag är lite skeptisk till det och tror att det mer är ett begrepp på något man inte riktigt vet något om eller vad det beror på. Jag vet dock inte vad det beror på eller vad man kan göra åt saken.
Hoppas på att det lugnar ner sig i alla fall. Främst för hans egen skull då han vill sova längre på mornarna (men det går ju inte i och med att vi måste till dagis i tid).
Någon annan som känner igen sig?
Postat av: Erica
2012-01-12 @ 11:25:37

Jag brukar ALLTID jämföra allt med att föda barn! "Äh, jag har fött barn, det är är inte så farligt" - förutom med detta! Jag har extrem kräkfobi. EXTREM :/ Men det kanske inte är så farligt om man bli bedövad?Vet du, Ofelia har precis haft som Julian. Dom kallar det nattskräck! Googla på det och prata med barnens BVCsköterska. Det började ordentligt efter Ofelia fyllt 1 år. Innan så var det lite till och från men från att hon var 1 år så har det varit VARENDA natt..

Postat av: J - tvillingmamma
2012-01-12 @ 20:21:31

Jag känner också igen det där! Jag tror barnens kusin hade det, han vaknade, var livrädd men var liksom inte kontaktbar och sa massa konstiga grejer! (Han är större)

Hoppas det försvinner snart!

Kram

Postat av: Erica
2012-01-12 @ 21:28:27

men ÅH! Nu vill jag ha en värmefilt ännu mer! Gooos..Ja, jag har ju hört att man kan bli sövd och det vill jag bli. Måste gå igenom det här - OM jag vill bli bra liksom!

Postat av: Tessan
2012-01-13 @ 23:14:55

Saga hade det, men det sägs om man väcker barnet ungerfär efter 1 h och 45 minuter så ska det försvinna. Vi väckte Saga i en veckas tid, nu är det borta. Det räcker att han vaknar till någon minut, var säker på att ni får kontakt. Hon får ibland återfall om hon e sjuk. Lycka till!

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?