575.

Jag försöker hitta fotomotivation i detta slask-tråkiga väder, men det är inte det lättaste ska jag tala om. Ser fram emot att läsa nästa nummer av Shoot Magazine då Emelie ska skriva en artikel om just det, hur man hittas inspiration i slask- och ruggväder. Jag behöver ett stort lass av bra tips.
Har i alla fall hunnit vara ute någon snabb runda då och då för att föreviga min modell i rött hår. Hon var ju blond från början men vill bli brunhårig och då är det bäst att först bli rödhårig så att man inte får grönt hår. Illa. Och är hon inte sjuuuuuuuuukt snygg i rött hår. Tyvärr så får hon inte stanna så, då jag har planerat att klippa av en bra bit av håret och färga det rött. Har alltid haft en förkärlek till rött, riktigt rött hår. Allt började nog i högstadiet. Jag tror jag provat de flesta färger, utom just helrött hår. Hade förut underhåret färgat i knallrött. Ni vet som Christina Agilera hade det? Bara det att jag hade det väl ett år innan hon hade. :)
Nu tappade jag tråden. Här kommer lite bilder på bildsköna Elin. Kritik tages tacksamt emot :) Bra som dålig!
Postat av: Lena
2012-01-29 @ 18:39:02

Skit fina bilder alltså! Du är grym!

Men jag har undrat ett tag nu, du skriver här och på fejan att hon är din syster? Är det en kompis-syster eller en halvsyster från nåns sida?

Please Cicci, stilla min förbryllade hjärna ;)Kram på re!

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?