578.

Julians öra. Han kan bara inte få nog. Ibland kommer han med en liten anka som man drar efter sig i ett snöre, räcker mig snöret och "ger mig" örat. Då vill han alltså bli pillad i örat och han försvinner in i en annan värld. Han kan ta vad som helst egentligen. 
OBS! Vill klargöra innan någon reagerar på att vi stoppar saker i våra barns öron, det är alltså bara ytterörat och runt själva ingången. Inte i örat.
Postat av: jessica
2012-01-31 @ 23:34:46

hej

har läst att du hade namn givning, kan inte du berätta lite om hur ni gjorde???sen en fråga, älskar din fotton, hur du tar och så, undrar om man skulle kunna anlita dig till våran namngivning som vi har tänkt att ha i maj, om du skulle kunna vara i där och tar fina kort som vi sedan köper av dig, självklart får du betalt för tiden du är där, är inte miljonär men förstår att du vill ha pröjs för besväret, fundera gärna på detta så hör jag av mig igen

Postat av: Alexandra
2012-02-01 @ 09:13:33

Men det är ju för sött detta med örat! :) Min systerson pillade sin mor på munnen (?) och blev lugn, en i mammagruppen nöp sin mor i armen.. Det verkar finnas många sätt! :)Tokfina bilder på Elin! Kan tänka mig att inspirationen tryter i detta vinterväder, men snart är det våååår!

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?