654.

Gör nog som så många andra. Njuter av semester. Eller denna vecka jobbar jag ju faktiskt men utnyttjar kvällar och de lediga dagarna ändå. Undrar dock (även där som resten av Sverige) var fasen sommaren håller hus?! Jag blir tokig. Var är värmen? Var är solen? Var är sommarkvällarna som jag längtat så förbaskat efter? Visst jag njuter till fullo för varje kväll som är ljus längre än till tre så på det sättet är jag nöjd. Men värmen? Har knappt kunnat sitta ute på kvällen på grund av kylan. Minns att jag förra året kunde sitta ute väldigt tidigt på sommaren och äta middag och även sitta kvar ett bra tag innan kylan kom, när solen gått ner.
 
Samlar även på mig en massa minnen i form av resor till landet, umgås med vänner som man träffar hyfsat ofta som såväl sällan. Försöker att samla så många minnen som möjligt i fotoform också såklart. Så när jag landat efter semestern kommer jag bjuda på bildbomb som heter duga och som förmodligen skulle kunna räcka all the way till nästa år ;) Så håll ut.
 

653. 5:e juli 2012

Det datumet kommer för alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. Det var den dagen min älskade karl lurade ner mig till bryggan och friade. Hade inte en susning om att han skulle göra det så gissa om min förvåning brought me to tears :)