647. Lost

Vet inte riktigt vad det flgit i mig. Ett sådant där ofrivilligt blogguppehåll. Drabbas ju av sådana lite då och då. Vet inte riktigt vad som hänt under tiden jag inte skrivit. Har knappt varit framme med kameran heller. Jag bara längtar efter semestern så att vår lilla familj kan få umgås allihop, tillsammans. Vi märker så tydligt på barnen att de blir gladare och mindre gnälliga när vi båda är hemma och orkar leka med dem och turas om med hushållssysslorna.
Sedan kände jag nu när jag läste kommentarerna att jag måste skriva igen. Kul när folk saknar en :) Medan jag filar på fler inlägg så kan jag varmt rekommendera att ni kikar in hos Mette. Hon tar helt underbara bilder och till skillnad från många av dagens bloggare/fotobloggar så fotar hon färglada bilder. Helt underbart. Kika in!
Vi frossar i frukt och det är mamma glad för att vi gillar så vi håller oss från sötsaker så länge som möjligt. Vi kommer ändå hinna upptäcka det senare.
Russin är också frukt, fast torkad och funkar lika bra det :)
Postat av: Malin - mamma till Alice och Lowe, lillasyster i magen! <3
2012-06-07 @ 10:51:02

Sötnosarna!: )

Postat av: J - tvillingmamma
2012-06-09 @ 18:11:00

Här har vi också lyckats hålla oss ifrån sötsaker! Russin funkar HUR bra som helst!

Kram och trevlig helg!

Postat av: Mette Ottosson - fotograf Båstad
2012-06-13 @ 11:54:57

Men GODING! Tack ;-)Pauser behöver alla ibland, det är bara bra. Och så hoppas jag såklart att du kommer tillbaks med förnyad kraft och glädje! Ska bli skoj att se grabbarna i sina dräkter sen!!! Många kramar från Skåne, /M.

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?