651. Midsommar

Okej en update om en händelse som hände för en vecka sedan. Men jag gillara mottot; bättre sent än aldrig.
På måndagen förra veckan insjuknade vår yngste son i feber. För jävlig feber rent ut sagt. När jag hämtade honom från sängen på måndag morgon kände jag att han var väldigt varm. Tog tempen på honom och den visade 40 grader. Sheisse. Gav honom Alvedon och bad en stilla bön att allt skulle ge med sig till på onsdagen då vi alla skulle fara till landet. Vi fortsatte att tempa och ge alvedon, dock utan resultat. Den bet inte på honom så han hade inte febe under 39 på tre dagar. Vi var självklart väldigt oroliga och åkte in med honom redan första dagen då han senaste två månaderna haft feber"attacker" som inte utvecklats till något mer. De gångerna har dock febern hållt sig runt 38.8. När den nu helt plötsligt flög in på 40 så kände vi att det måste vara något som spökar i kroppen.
Hos läkaren. Här med 40 graders feber.
Veckan kröp sakta fram och han blev inte bättre. Onsdagen (då vi skulle ha åkt till landet) passerade och vi insåg att vi inte skulle komma iväg. Så sent som på torsdag morgon vaknade han återigen upp med 40 graders feber. Oron la sig alltså inte för oss då man bör vakna upp med lägre temp på morgonen. Graderna stiger ju och är oftast som mest på kvällen.
Vi fick för oss att han verkade ha ont i halsen då han grimaserade när han hostade plus att när han skulle svälja välling/vätska (det enda vi fick i honom) så slängde han sig på det men tryckte bort det snabbt som om det gjorde ont att svälja. Detta gjorde att vi återvände till läkaren och bad att få ta ett halstest. Negativt. Åh så jobbigt.
Det visade sig att det "bara" var ett virus. Jaha. Bara att vänta ut då. På söndagen var han återigen Leon. Som vi saknat honom. Jag avskyr verkligen när de små knoddarna är sjuka. Fy i helskotta vad man känner sig maktlös.
Det hela slutade med att karln ville att jag skulle fira midsommar så min pappa åkte till Stockholm på torsdag kväll för att åka 36 mil till landet med mig och en frisk (än så länge) Julian.
Tror ni inte att Julian på midsommarkvällen känns stekhet? Jodå. 39 graders feber. Tror ni denna mamman hade dåligt samvete över att hon åkte så långt hemifrån med honmo? Jodå. Som tur är blev han inte lika sjuk som Leon.
Postat av: emelie
2012-06-29 @ 12:39:07

Nämen stackare! Ni har verkligen inte haft turen på er sida när det gäller feber och sjukdomar hos grabbsen. Hoppas det är nog nu i alla fall.

Kram på er!

Postat av: Lena
2012-07-03 @ 21:12:17

Gumman, tycker verkligen inte du ska ha dåligt samvete för att du åkte dit med honom! Du kunde ju inte veta! Eller hur?Men fan va man ser att Leon är sjuk på andra bilden :( Tycker så synd om er alla som fått haft så mycket feber och skit hos er..

Och gulle karl som sa till dig att åka!Ha de bäst och MÅ BÄST! Allihopa!

Kram

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?