610.

Klockan tolv idag ringde de från dagis. Julian verkade inte riktigt hundra. Han hade varken ätit mellanmålet eller lunchen och när han skulle sova så sov han bara en kort stund och vaknade sedan upp och började gråta. Tydligen låg han och kliade sig i ögonen och kunde inte somna om så de tog upp honom och ringde mig.
Vi gick hem och jag gjorde i ordning lite välling för att se om han kunde få i sig något och det gick. Gav honom sedan nappen och lammet och bäddade om honom. Det tog inte lång tid innan han knoppade. Han har nu sovit i snart två timmar och det börjar nästan bli dags att väcka honom så vi kan hämta brorsan.
Postat av: J - tvillingmamma
2012-03-11 @ 09:03:06

Sorry för sent svar! Vår vagn kostade ungefär 11000 inkl. två mjukliftar och skötväska. MASSOR av pengar alltså. Men vi har varit supernöjda, sufletten är nog enda nackdelen vad vi har upptäckt. Men det är ju en ganska stor nackdel om de inte får plats att sitta. Vi kommer nog att sälja den faktiskt, eftersom vi behöver pengarna och vi har en annan vagn som funkar på barmark. Får se hur vi gör nästa vinter.

Kram

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?