613.

Gash.
Igår var inte en lätt dag för denna moder. Från det att mina små monster vaknade (kl 7) till det att de gick och la sig så hördes ett gnäll. Konstant. Med undantag av två timmars nap. Tystnad.
Jag gick i taket många gånger och gråten brände bakom ögonlocken många gånger kan jag säga.
Jag har ingen aning om varför de var så gnälliga. Såg ju till att de inte var trötta, hade full blöja, var hungriga osv, men ingenting hjälpte. Syrrorna var över och kunde sedan intyga för karln att detta gnäll pågått så länge de var där.
Hemskt.

Just då kände jag bara hur ilskan bubblade inom mig och jag kände hur pulsen ökade och jag hade svårt att dra efter ett djupt andetag. Idag är de mycket bättre, men jag känner mig fortfarande lättretlig och känner hur nära det är att brista igen, bara jag hör minsta gnäll.
Ni mammor, vad gör ni när ni är på bristningsgränsen? Jag kan få smått panik alltså och en annons på blocket är inte långt borta.
Postat av: Sofi Vilahamn
2012-03-24 @ 22:07:15

Känner igen känslan.. Jag sväljer klumpen i halsen och lovar mig själv att jag får bryta ihop kl 18.30 då de ligger i sina sängar.. Men då man väl lagt dem brukar allt kännas bra. Då har jag ju en lång, skön kväll att återhämta mig från allt gnäll..

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?