616.

Har precis sett ett avsnitt av "Sofias änglar". Tårarna rinner. Och jag kan bara inte förstå det. I detta avsnitt hjälpte de familjen Blunck att göra om sina tvillingflickor Elsa och Tyras lekrum, föräldrarnas sovrum och fram- och baksidan på huset. Hela världen stannade när de fick reda på att Elsa drabbats av svår leukemi. Bara där får man en klump i magen.
Jag visste att detta program spelats in då jag är vän till en som känner familjen. Visste dock inte om de skulle välja att sända det.
111111.
Det datumet som för många människor kanske är kopplat till något underbart kommer för alltid vara den värsta dagen i familjen Bluncks liv. Lilla Elsa somnade in.
Jag kan inte. Vill inte förstå. Så jävla hemskt. Tyra har förlorat sin andra hälft. Sin spegelbild. Emma och Walter har förlorat sin ena dotter. Hur går man vidare? Hur fortsätter man leva för barnet man har kvar i livet?
Genom hela programmet rann tårarna och i slutet då de berättade att hon somnat in hemma hos sin familj brast det totalt. Jag har länge tänkt på det men aldrig kommit ihåg just då att fixa det. Men nu. Nu är jag månadsgivare till Barncacerfonden. Är det någon sjukdom jag tycker är orättvis är det just cancer. Barn SKA bara inte drabbas av det, än värre dö av det.
Bli månadsgivare du med!
Försökte hitta någon bild, men mitt internet är så trögt så jag länkar istället: www.barncancerfonden.se
VILA I FRID ELSA
Postat av: Alexandra
2012-03-26 @ 22:20:37

Men så fruktansvärt! :((

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?