629.

Langar upp två bilder som är på dagen exakt ett år sedan.
Jag måste börja ta med mig kameran lite mer. Har ju liksom inga bilder att lägga upp till mina inlägg.
Hur som helst så har vi (läs;jag) påbörjat vårstädningen här hemma. Tvättat fönster, tvättat och nu jäklar ska här röjas och rensas. Vi har så mycket skit som vi kan göra oss av med. Jag förstår inte varifrån allt kommer. Har även ett litet projekt som snurrar i mitt huvud som jag hoppas kunna bli verklighet inom någon månad. Återkommer mer om det då.
Älskar dagar som dessa, trots att jag till större del spenderar denna inomhus på grund av att HELA lägenheten ska cleanas. Och mycket på grund av denna pollenallergi. Man ser ju ändå solljuset och det gör mig så enormt jäkla lycklig. Igår när klockan var nio på kvällen hade solen inte gått ner än. Det är lycka.
Postat av: Mette Ottosson - fotograf Båstad
2012-05-07 @ 12:59:28

Vilken härlig bild på körsbärsblom! Men jag förstår att det är jobbigt med pollen, jag är så glad att jag inte har det, jag älskar maj och alla blommor och tycker så synd om er (min mamma har det också) som lider...

Om du kommer på var alla saker kommer ifrån kanske du kan tipsa mig, höhö. Vi har dte likadant, måste vara en enveten samlartomte som stoppar in saker i huset när vi inte ser!!!

Kram Mette

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?