636. Feber

Febrig med rosiga kinder.
I morse vaknade jag upp av en hand som klappade mitt ansikte och en liten röst som nästan viskade; Mamma. Sekunden senare känner jag en brännhet panna mot min panna. I morse visade tempen 385 på Leon och efter napen hade den stigit till 39.5. Lilla skrutten. som tur är verkar han (än så länge) inte ha något annat utan endast feber. Samma sak varje gång, det är så himla jobbigt att se småskrutten sjuka. Febern suger ju helt musten ur dem.
Imorgon blir det alltså ingt dagis för Leon. Får se hur länge Julian klarar sig. De har ju än så länge delat sjukdomshistoria. Enda gången det skiljt sig lite åt var när Julian var inlagd och de gånger Leon haft öroninflammation. Dock har båda varit sjuka vid de tillfällena, men mildare än den andra.
Postat av: Sofi Vilahamn
2012-05-14 @ 19:53:01

Men fy! Inte sjuka igen!! Stackars era små godingar! Gällande fotoalbum. Jag ska försöka ta mig i kragen i sommar då mer tid finns. (Det lär ju ändå bli en regning sommar då vi bor i Sverige). Då ska jag hetsa och stressa dig så att du också tar dig i kragen. Du som dessutom har så FINA bilder. Mina är ju både suddiga och tagna av extremt icke-begåvade fotografer =) Dina bilder förtjänar album =) Krya på er! Kram

Postat av: Malin - Mamma till Alice & Lowe
2012-05-16 @ 10:22:29

Fy :/ krya på!

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?