670.

Vill inte ha samma väder som förra sommaren. Var vi än befann oss, blev det mest sådana här bilder. Grå himmel och vattendränkta blommor.
 
Idag är det den 23:e april och detta år har hittills bjudit på typ fem soldagar allt som allt. Känner att det inte riktigt är okej. Någon som är med mig på att dansa soldans? Känner att humöret liksom blir lite hängigt när det utanför fönstre bara är gråskala. Jag vill ha sol, gröna knoppar och gräs. Hur mycket det än kliar i näsan och rinner i ögonen så är våren så jäkla välkommen.
 
Jaja, kanske man kan liva upp denna tråkiga tisdag med en ny hairdo. Blir en total makeover på denna brud idag. Bort med det röda i håret och bort med håret som är så extremt jävla slitet. Ska bli så skönt att börja om från början. Håret är sig inte likt sedan jag väntade grabbarna.

669.

 
Åh, jag har saknat att fota. Själva fotograferandet har legat på hyllan ett bra tag. Någon gång där efter sommaren så började min gamla kamera att muppa sig. Den ville inte hitta fokus och skärpan la sig helt fel om den ens ville vara med, så då började mina tankar snurra efter en ny kamera. I december så gjorde jag slag i saken och köpte mig en Canon 5D mark II. Ska väl erkänna att jag inte provat den så mycket...Än. Det var som att inspirationen försvann. Inspirationen, men inte intresset. 
 
Nu när våren börjar göra sig påmind och dagsljus med den så känner jag hur inspirationen kommer flödandes. Jag vill ut och fota. Jag har massa idéer i huvudet som jag lyckas få till denna sommar.
 
Tills vidare får dessa två små herrar ställa upp som modeller.

668.

 
Vet ni vad? Jag känner att jag längtar lite efter att börja skriva igen. Det är ju liksom dubbelt då jag å ena sidan vill skriva ner nästan ALLT jag tycker och tänker och dela det med er, och å andra sidan vill jag orkar jag inte skriva. Men jag vet ju hur jäkla kul det är att gå tillbaka och kika i arkivet.
 
Största anledningen till att blogga är ju all kontakt man får med alla andra underbara bloggare och läsare. Det är ju galet vad mycket kärlek det finns ute i etern bloggare emellan. Det är klart att det kan dyka upp en och annan otrevlig kommentar men de försvinner i mängden av trevliga kommentarer.
 
Så, nu får vi se vilka som är med. Är du?